Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mintaj w innej panierce

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z mintaja 4 szt
jajko 1 szt
mąka krupczatka

Przepis i sposób przygotowania na: mintaj w innej panierce

Filety opłukać i osuszyć, doprawić solą, pieprzem i jak kto woli jakąś swoją ulubioną. Jajko rozmącić z odrobiną mleka bądź wody,do drugiego naczynia wysypać mąkę. rybę moczyć najpierw w jajku potem w mące.Smażyć w dużej ilości mocno rozgrzanego oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jasiek 11.02.2011 16:15
a co w tej panierce innego?:)
sniegu84 05.02.2011 18:54
rybka zawsze zdrowa :)
IlonaAlbertos 22.01.2011 12:02
Szybko i smacznie ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak