Sposób przygotowania

Bulion przygotować wg przepisu na opakowaniu. Kafofior podzielic na różyczki. Do bulionu dodać warzywa pokrojone w paseczki. Gotować przez ok 10-15 min. śmietanę połączyć z mąką i dodać do zupy, zagotować. Doprawić solą i pieprzem. Przed podaniem dodać natkę pietruszki.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota67

    ale apetycznie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    mniam
  • 4
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    uwielbiam
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    bardzo lubię
  • 4
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pysznosc
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    Uwielbiam!;p
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    moja rodzina ja uwielbia
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    moja rodzina ja uwielbia
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    takie zupki bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !