Sposób przygotowania

1. Móżdżek obrać z błon, wrzucić do odstawionego na bok wrzątku, zagotowanego z sola i łyżką octu.
2. Jak móżdżek się lekko zetnie (tak po 10 minutach) pokroić go w kawałki i razem z cebulą smażyć na smalcu.
3. Po 10 minutach smażenia dodać jajko surowe, sól, pieprz, startą gałkę muszkatołową

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Zofia12

    Oryginalny przepis mojego kolegi, mówi ze jest to dobre i On za tym przepada!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jadałam to w dzieciństwie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiktor188

    minam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !