Sposób przygotowania

Do słoików(małych) nałożyć jeżyny dodać cukier i 1-2 łyżki wody.Pasteryzować około 10 min.Polecam do deserów.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewa104

    Też takie robię.Tyle,że wcześniej zasypuję cukrem i odstawiam aż puszczą trochę sok,najlepiej na noc.
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Już się domyślam jak pysznie muszą w zimie smakować takie owoce.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !