Sposób przygotowania

Serek topiony rozgnieść widelcem, dodać majonez i ketchup oraz starty ser żółty. Na koniec doprawić pieprzem i ziołami prowansalskimi (ja dodaję jeszcze ciut soli ale ponieważ ogólnie dużo solę i mało komu to smakuje więc raczej dosalam sobie na talerzu i w przepisie podaję też wersję mniej słoną).
Masę rozsmarowywać na chlebie. Zapiekać w piekarniku aż ser się rozpuści. Podawać na gorąco.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    mniam
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Pomysłowo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !