Sposób przygotowania

Kotlety schabowe rozbić tłuczkiem, natrzeć solą i pieprzem. Świeży tymianek (ewentualnie suszony) drobno posiekać, wymieszać z bułką tartą. Mięso zanurzać w jajku, następnie w bułce tartej z tymiankiem. Smażyć na oleju na złoty kolor.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe połączenie
  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    no rzeczywiscie ciekawe polaczenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    nigdy nie łączyłem tymianku ze schabowym
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Polecam spróbować :) Każdy kto lubi zioła będzie zachwycony smakiem takiego schabowego!
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    banditka

    sliczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    pyszne kotleciki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smaczny kotlecik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !