Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paprykowa z fetą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

2 pomidorki
3 łyżki oliwy
1 łyżeczka octu winnego
sól i pieprz
papryka czerwona 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Paprykowa z fetą

Wszystkie warzywa należy pokroić w kostkę. Wymieszać ze sobą. Posypać pokruszonym serem. Dodać oliwę i ocet. Wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 13.09.2010 20:41
Super, tylko jeść.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak