Sposób przygotowania

Ryz ugotować w osolonej wodzie. Borówki dać do miseczki i rozgnieść widelcem. Posłodzić,wymieszać i dodać śmietanę. Ryż wyłożyć na talerzyk i polać sosem borówkowym.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    rosik93

    uwielbiam borówkę
  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    delikatne drugie danie!
  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    delikatny i smaczny obiad dla maluszka!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    smakowite
  • 6
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    pyszny i delikatny ryż z dodatkami
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    nie jadłam takiego dania, warto spróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    muflon

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    muflon

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    delikatne danie!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    delikatne danie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    muszę wypróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniały
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniały
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !