Sposób przygotowania

W garnku na małym ogniu rozpuścić masło, cukier puder na jednolitą masę, dodać kakao, dokladnie rozetrzeć by nie powstały grudki. Dodać wodę i całość gotować do 7 minut, dodac olejek, zestawić z ognia, dodać mleko i orzechy , dobrze wymieszać. Przygotować 2 płaskie talerze, posmarować masłem by czekolada nie przywierała, i wylać czekoladę na przygotowane talerzyki. Po zastygnięciu jest gotowa do konsumpcji, smacznego.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Sharleen

    PRZEPIS DOSTAŁĄM OD MOJEJ MAMY, ONA POSIADA GO OD 21.01.83ROKU, OD ZNAJOMYCH ROSJAN. POZDRAWIAM
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robiło się kiedyś taką czekoladę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    bardzo lubie czekolade
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !