Składniki:
fasolka szparagowa zielona | 30 dag |
fasolka szparagowa żółtka | 30 dag |
marchew | 2 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
olej | |
bulion warzywny | 1 szklanka |
papryka zielona | po 1 sztuce |
papryka żółta | po 1 sztuce |
papryka czerwona | po 1 sztuce |
fasolka szparagowa zielona | 30 dag |
fasolka szparagowa żółtka | 30 dag |
marchew | 2 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
olej | |
bulion warzywny | 1 szklanka |
papryka zielona | po 1 sztuce |
papryka żółta | po 1 sztuce |
papryka czerwona | po 1 sztuce |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: