Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolkowy przysmak

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka szparagowa zielona 30 dag
fasolka szparagowa żółtka 30 dag
marchew 2 sztuki
cebula 1 sztuka
olej
bulion warzywny 1 szklanka
papryka zielona po 1 sztuce
papryka żółta po 1 sztuce
papryka czerwona po 1 sztuce

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolkowy przysmak

Fasolkę oczyszczamy, gotujemy. Marchew ścieramy na tarce, cebulę kroimy w kostkę, paprykę w niewielkie paski. Wszystkie warzywa dusimy na oleju z dodatkiem bulionu, doprawiamy ulubionymi ziołami i przyprawami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 28.12.2011 00:33
dobre
iknkirke 22.05.2011 14:07
fajne
Goya 08.12.2010 18:04
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak