Sposób przygotowania

Białka ubic na sztywno. Dodać cukier i żółtka i zmiksować. Dodać przesitowaną mąkę z proszkiem. Delikatnie wymieszać. Piec 20 minut w temp. 170 stopni. Przeciąc na pół. W górnej części wyciąc kieliszkiem kółeczka (mi zwykle wychodzi 4x6 kółeczek.
Budyn przygotowac wg przepisu na opakowaniu. Utrzec masło i dodać zimny budyń. Misksowac aż będzie jednolite.
Przygotowac galaretkę. Umyć, pokroić owoce.
Cały biszkopt posmarowac masa i przykryć tym podziurkowanym. W otwory włożyć oowce i zalac tężejąca galaretkę. Przykryć wyciętym kółeczkami.
Na „grzybki” wylac polewę i posypac kokosem.

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !