Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

krwisty stek wołowy w sosie grzybowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

stek wołowy 4 sztuki
grzyby 300 gram
śmietana 12-procentowa 300 mililitrów
zioła do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: krwisty stek wołowy w sosie grzybowym

Steki przyprawiamy obsmazamy po 3 minuty z każdej strony, Grzyby myjemy, obgotowujemy, podsmazamy dodajemy przyprawy i śmietane podajemy stki polane sosem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak