Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

cielęcina z kapustą

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cielęcina 500 gram
kapusta kiszona 300 gram
przyprawy do smaku
bulion 400 gram

Przepis i sposób przygotowania na: cielęcina z kapustą

Cielęcinę przyprawiamy obsmarzamy, kapustę odgotowujemy, dodajemy do mięsa, smazymy 5 minut. Podlewamy bulione dusimy aż płyn całkowicie wyparuje.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jolaxa1 26.06.2011 15:05
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak