Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rolada cielęce faszerowana winogronem czerwonym pieczona w czerwonym winie

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cielęcina 1 kilogram
winogrona 400 gram
wino czerwone wytrawne 500 mililitrów

Przepis i sposób przygotowania na: rolada cielęce faszerowana winogronem czerwonym pieczona w czerwonym winie

Cielecine,myjemy troche rozcinamy tak aby powstał kwadrat ktory następnie lekko rozbijamy, przyprawiamy solą i ziołami, w środku układamy winogrona zwijamy i spinay wykałaczkami lub związujemy sznurkie. .Obsmazamy roladę na złot kolor, nastepnie podlewamy, winem i dusimy godzinę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak