Sposób przygotowania

Kostki rosołowe wrzucamy do wrzącej wody, dodajemy flaki, zagotowujemy i doprawiamy przyprawami - solą, pieprzem i majerankiem. Gotujemy do czasu gdy flaki będą miękkie.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    nero

    Te flaki mogą byc niezłe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    nero

    A tak w kwestii formalnej ta ilośc flaków wystarczy na sto osób !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna99

    jakoś ciężko mi się przekonać do flaczków...
  • 1
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    mniamm
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !