Sposób przygotowania

Zalewa: zagotowujemy wodę, ocet, sól i cukier.
Do każdego słoika oprócz ogórków wkładamy: paprykę, cebulę, chrzan, marchew, koper, czosnek i gorczycę. Zalewamy je gorącą zalewą.
Pasteryzujemy przez ok 10-15 min.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne są
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    ciekawe
  • 5
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    BozenA

    ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    wypróbuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    nie jadłem
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Do wypróbowania.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    bardzo ciekawe, ja nie jadłam jeszcze takich !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Ciekawy przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    interesujące
  • 0
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    takich nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    na pewno oryginalny smak tych ogórków
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !