Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

parówki z grilla

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 8
wędzony boczek 8 plasterków
ser żółty 100 gram

Przepis i sposób przygotowania na: parówki z grilla

Parówki pozbawiamy skórki, rozcinamy je wzdłuż. W powstałe nacięcia wkładamy kawałki boczku. Przykrywamy plasterkiem sera żółtego. Pieczemy na grillu do czasu aż ser się rozpuści a parówki zrumienią. Można upiec również w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marcia71 02.06.2011 10:30
superr wyglądają
Katarzyna99 08.05.2011 02:07
ciekawe danie:)
kriso 01.05.2011 09:29
smaczne
jasiek 12.03.2011 09:33
apetycznie wyglądają
berys18 09.03.2011 17:28
apetycznie wyglądaja
Mariolka1 19.02.2011 20:38
ciekawe
Tika4444 08.12.2010 09:33
ale fajne, teraz zima to zrobię w piekarniku
anya_86 24.11.2010 21:34
świetne
iwona332 17.09.2010 22:16
super
agata1722
agata1722 15.09.2010 09:39
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak