Sposób przygotowania

Parówki pozbawiamy skórki, rozcinamy je wzdłuż. W powstałe nacięcia wkładamy kawałki boczku. Przykrywamy plasterkiem sera żółtego. Pieczemy na grillu do czasu aż ser się rozpuści a parówki zrumienią. Można upiec również w piekarniku.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anya_86

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale fajne, teraz zima to zrobię w piekarniku
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariolka1

    ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    apetycznie wyglądaja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    apetycznie wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna99

    ciekawe danie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    superr wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !