Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki w roli głównej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

parówki 2 szt
bułka 1 szt.
pomidor
ogórek
ser żółty
bryndza

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki w roli głównej

Sposób przygotowania jest bardzo prosty. Parówki wyciągamy z folii i wrzucamy do gorącej, wrzącej wody. I nie musimy ich nawet gotować. Po 5 minutach parówki są gorące. Bułkę przecinamy na pół, jedną połówkę smarujemy masłem i układamy na niej ser żółty, na drugiej układamy bryndzę. Pomidor i ogórek kroimy na plasterki i układamy na talerzu. Wyciągamy parówki, które wędrują również na talerz i posiłek gotowy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marzena34 24.08.2011 07:53
fajne
agata1722
agata1722 07.04.2011 18:20
t cos nowego
bernika 29.09.2010 19:33
brak zdjecia potrawy a same zdjecia pojawiaja sie przy innych przepisach!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak