Sposób przygotowania

Sposób przygotowania jest bardzo prosty. Parówki wyciągamy z folii i wrzucamy do gorącej, wrzącej wody. I nie musimy ich nawet gotować. Po 5 minutach parówki są gorące. Bułkę przecinamy na pół, jedną połówkę smarujemy masłem i układamy na niej ser żółty, na drugiej układamy bryndzę. Pomidor i ogórek kroimy na plasterki i układamy na talerzu. Wyciągamy parówki, które wędrują również na talerz i posiłek gotowy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    bernika

    brak zdjecia potrawy a same zdjecia pojawiaja sie przy innych przepisach!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    t cos nowego
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !