Sposób przygotowania

Białka ubic na sztywno. Dodać cukier i żółtka i zmiksować. Dodać przesitowaną mąkę z proszkiem. Delikatnie wymieszać. Piec 20 minut w temp. 170 stopni.
Żelatynę rozpuscić wg przepisu na opakowaniu. Przygotowac galaretki. Śmietanę ubijac na wysokich obrotach aż będzie sztywna. Dodac cukier i zimną galaretkę lekko tężejącą. Zmiksować do calkowiteho wymieszania skladników.
Biszkopt przeciąc na pół. Posmarowac masa. Ułozyć oowce i przykryć 2 biszkoptem.
Maragryne rozpuścić z cukrem i mlekiem. Dodac kakao. Szybko wymieszać. Zimna polac biszkopt.

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !