Sposób przygotowania

Wątróbkę należy dobrze umyć, pokroić ją na kawałki. Na patelni rozgrzać tłuszcz( np. smalec), podsmażyć na nim wątróbkę i przełożyć ją do garnka. Na tłuszczu ze smażenia wątróbki podsmażyć pokrojoną w półplasterki cebulę, przełożyć do garnka z wątróbką, posypać mąką, dodać przyprawy, podlać odrobiną wody, gotować przez kilka minut i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Tak nigdy nie robiłam muszę się przyznać . A wątróbkę uwielbiam więc pewno spróbuję :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    taką wątróbkę znam z dzieciństwa
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    bardzo lubię wątróbkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    często taką robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !