Sposób przygotowania

Mięso kroimy w kostkę, zalewamy kilkoma łyżkami octu balsamicznego (całość najlepiej wymieszać) i zostawiamy przynajmniej na godzinę aby mięso się zamarynowało. Po godzinie nadziewamy mięso na patyczki i smażymy na rozgrzanej patelni grillowej, lub zwykłej – lub też na grillu. Czas smażenia zależy od naszych indywidualnych preferencji

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    ja bym dodała jeszcze jakieś warzywka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    oj zjadłbym takiego szaszłyczka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    pyszne jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !