Sposób przygotowania

Ucieramy Kasię z cukrem i cukrem waniliowym, dodajemy po jednym jajku. Dosypujemy powoli mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i ucieramy mikserem aż znikną wszystkie grudki.
Do natłuszczonej posypanej mąką tortownicy przekładamy połowę ciasta i posypujemy połową jagód. Na to wykładamy drugą połowę ciasta i resztę jagód. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 175*C i pieczemy około 45 minut

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    bardzo dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne ciasto
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !