Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Twaróg z wędzona rybą

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 200 g
ryba wędzona 200 g
śmietana 50 g
siekany szczypiorek 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Twaróg z wędzona rybą

Rybe oczyścic z ości. Utrzec z serdem na jednolitą masę. Dodac szczypiorek i śmietane i dokładnie wymieszac. Posolic i popieprzyc do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 04.09.2014 09:12
ciekawe połączenie
Margo1 19.04.2013 10:59
ciekawe połączenie
jasiek 21.09.2011 23:15
super
Adamorek 20.09.2011 22:42
smaczne
ziutula
ziutula 24.07.2011 13:35
lubię takie pasty...
alaaa 10.07.2011 18:28
idealna do pieczywa
agata1722
agata1722 21.01.2011 10:48
najlepszy na śniedanie
Marcin46
Marcin46 07.10.2010 13:22
Normalnie przepis do tytułu najlepszego w miesiącu ;)
marta639 17.09.2010 18:37
Pycha.
Allice 17.06.2010 07:55
Pyszna pasata, często robię podobnie.
bercik1 30.04.2010 14:52
Super spawa na kanapeczki.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak