Sposób przygotowania

Wlewamy 2 litry wody do garnka i gotujemy do wrzenia. Pietruszkę obieramy z łodyg i siekamy same liście drobno i dodajemy do gotującej już się wody. Następnie dodajemy cały 100 gramowy serek topiony i czekamy aż się roztopi 5-10 minut. Jak się nie roztopi to pomagamy mikserem. Oczywiście dodajemy trzy kostki bulionowe, najlepiej wołowe. Zupa będzie w kolorze sera. Podajemy z grzankami. Czas przygotowania około 20 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    interesujace
  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Z chęcią bym spróbowała :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    i ja chętnie bym zjadła

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !