Sposób przygotowania

Mięso pokroić na małe kawałki i posolić. W rondlu rozgrzać tłuszcz, wrzucić mięso oprószyć je mąką smażyć na silnym ogniu mieszając co jakiś czas. Cebulę pokroić w półksiężyce, dodać do rondla.. wlać ćwierć szklanki wody- dusić pod przykryciem pod koniec doprawić do smaku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sundaytn

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !