Sposób przygotowania

Pestki słonecznika prażymy na patelni na oleju, na małym ogniu, najlepiej partiami, żeby się nie przypalił. Ogórek, pomidora i rzodkiewkę kroimy na kawałki, mieszamy ze słonecznikiem. Jajko gotujemy na twardo, obieramy ze skorupki i trzemy na tarce, dodajemy do warzyw. Mozarellę dzielimy na małe kawałki i dodajemy do reszty. Sos do sałatek ziołowo-koperkowy rozdrabiamy z wodą i olejem, polewamy nim sałatkę.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    pycha
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pysznosci
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pysznosci

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !