Sposób przygotowania

Mąkę, wodę, jajko i szczypte soli wyrobic na ciasto. Cienko rozwałkować i wykrawać np. szklanką. Jagody wymieszac z cukrem i dodac troszkę bułki tartej (gdyby jagody puszczały sok). Do wyciętych kóleczek wkładac jagody, złyć na pół i zagnieść na rogach. Po ugotowaniu można polac smietanę i posypac cukrem

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Marcin37

    mmm Uwielbiam ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    mmm duzo ich :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    domowe i super smakujące

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !