Sposób przygotowania

ziemniaki kroimy w kostke, marchewke i ćwikia w plasterki, szczypior na kawalki ok 4 cm, a seler i por w calosci. Ziemniaki z marchwia i ćwikami gotujemy z solą do miekkosci, wrzucamy na koniec szczypior i liscia i doprawiamy (gotujemy jeszcze chwilke). Zupe mozemy jesc samą albo podawana ze śmietana

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    wygląda ładnie, ale ja niestety nie lubię gotowanych warzyw
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    smaczna zupka :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    pyszna zupka :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    muszę sam spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !