Sposób przygotowania

Mięso pokroić na małe kawałki i posolić. W rondlu rozgrzać tłuszcz, wrzucić mięso smażyć na silnym ogniu mieszając co jakiś czas. Cebulę pokroić w kostkę, dodać do rondla.. wlać ćwierć szklanki wody- dusić pod przykryciem- gdy mięso będzie miękkie dodać śmietanę i jeszcze chwilę gotować.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    BozenA

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    wyśmienicie wygląda:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !