Sposób przygotowania

Ananasy obrać, wyciąć środek, pokroić w plastry. Zetrzeć skórkę z cytryny i limonki, dodać cynamon i gałkę muszkatołową, cukier oraz wino. Wszystko wymieszać i polać ananasy ułożone w naczyniu. Schować do lodówki na 2-3 godziny.
Smacznego

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    na pewno są pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    interesujące
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetny deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    brzmi bardzo apetycznie :)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    hhhhmmmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    skuszę się
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawy przepis...
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !