Sposób przygotowania

Białka ubic na sztywno. Dodać cukier i żółtka i zmiksować. Dodać przesitowaną mąkę z proszkiem. Delikatnie wymieszać. Piec 20 minut w temp. 170 stopni. Zimny posmarować dżemem. Przygotowac galaretkę. Żelatynę rozpuścić w pół szklanki wody. Śmietanę miksować na wysokich obrotach z cukrem pudrem aż będzie gęsta. Następnie dolac zimną żelatynę. Jeszcze chwilę miksowac. Masę rozłożyć na dżem. Owoce obraca i umyc, rozłożyć na masę. Zalac tężejącą galaretka. Wstawic do lodówki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !