Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panierowane borowiki smazone na maśle

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło do smażenia
borowiki 400 gram
Bułka tarta klasyczna Prymat 50 gram
jajko 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Panierowane borowiki smazone na maśle

Borowiki myjemy , kroimy na plastry panierujemy w jajku z przyprawami i bułce tartej smażymy na rozgrzanym maśle.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adam12 14.11.2011 13:55
polecam gorąco

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak