Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lukrowane czereśnie

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier puder 1 szklanka
sok z cytryny 0.5 szklanki
czerśnie 600 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Lukrowane czereśnie

Czereśnie myjemy, nie urywając kożonków z cukru pudru i soku przyządzamy lukier czerśnie maczamy w lukrze,

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 01.08.2011 08:22
super
stokrotka 18.04.2011 16:33
mniam... marzenie...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak