Sposób przygotowania

Kromki chleba cienko smarujemy masłem.Kładziemy na jedną kromkę plasterek sera tak by był na całej jej powierzchni.Przykrywamy drugą kromką chleba .Przekrawamy je na pół .Smażymy z obu stron na gorącym oleju .Podajemy polane keczupem

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    nie ma jak tradycyjne domowe tosty !! :) coś pysznego :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kaaaloryczne, szkoda że smaczne ;)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    u mnie dzieci to jedzą
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    fajne bo można wykorzystać też czerstwy chleb i wykorzystać resztki sera oraz wędlin - nic się nie marnuje
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Takie lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    heh,moje dzieci były zachwycone śniadaniem dzisiaj rano
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo lubię takie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    PYCHA
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    czasami robie na ciepłą kolacje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Proste i smaczne !
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    domowe najlepsze :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !