Sposób przygotowania

Makaron gotujemy w osolonej wodzie z dodatkiem oliwy.
Łopatkę kroimy w kostkę, dusimy z przyprawami a nastepnie mielimy.
Pieczarki kroimy i podsmażamy.
Brokuły lekko podgotować w osolonej wodzie, odcedzić.
Naczynie żaroodporne wysmarować tłuszczem.
Połowę ugotowanego, odcedzonego makaronu przekładamy do naczynia, nastepnie rozkładamy zmielone mięs, brokuły i pieczarki i całośc pzrykrywamy pozostałą częścią makaronu.
Ze śmiatanki i mąki robimy sos, którym zalewamy makaron.
Pieczemy w temp. ok. 130 stopni przez 25-30 min.
.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    CIEKAWE
  • 3
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    smakowite
  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    musi być na prawdę smaczne:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    świetnie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    ładnie wygląda
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    dla mnie pycha :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    smaczne danie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !