Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryż na sypko

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

woda 3 szkl
kostka rosołowa 2 szt
ryż 2 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Ryż na sypko

Ryż opłukać w zimnej wodzie 2 razy.Zagotować wodę dodać kostkę rosołową i pod przykryciem na lekkim ogniu gotować do całkowitego wchłonięcia wody od czasu do czasu mieszając.Podawać do drugiego dania .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 12.08.2013 09:56
przydatny przepis
Krystyna32 05.05.2012 15:30
też tak robię
oliwkowa
oliwkowa 15.04.2011 23:19
No swietnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak