Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowy pasztet

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso (może być z rosołu+trochę wołowego+drobiowe, właściwie to jakie kto chce) 3 kg
jajko 4
czosnek 1 pałka
grysik pół szklanki
pieprz, sól

Przepis i sposób przygotowania na: Domowy pasztet

Mięso ugotować i zmielic, wbic jajka, dodać czosnek przetarty na drobno i grysik. Doprawić do smaku. Piec w wysmarowanej tłuszczem brytfance do keksa ok. 1,5 godziny

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Karolcia12 31.10.2013 10:43
nie ma to jak pasztet domowej roboty
adam1f 17.07.2012 05:34
dobry
iknkirke 28.12.2010 12:27
Bardzo dobry
PaniMISIOWA 03.11.2010 15:32
zjadłabym takie pyszności do świeżej bułeczki...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak