Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panga w zalewie

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka
olej do smażenia
sól, pieprz
cebula 2-3
woda 1l
ocet 1 szklanka
sól 2-3 łyzeczki
ziele angielskie 3 ziarenka
Liść laurowy suszony Prymat 1
przecier pomidorowy 2-3 łyżki
jajko 2 rozmącone

Przepis i sposób przygotowania na: Panga w zalewie

Cebulę pokroić. Zagotowac wode z octem, solą, zielem, liściem, cebulą. Dodać przecier. Rybę opiec w jajku i mace. zalac zimną zalewą. Rybki najlepsze są po 2 dniach gdy się \"przegryzą\"

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak