Sposób przygotowania

Orzechy łuskamy, miód gotujemy w rondlu, dodajemy do niego orzechy gotujemy jeszcze 10 minut. Dolewamy spirytus nakładamy do wyparzonyh słoików, szczelnie zamykamy, odstawiamy na kilka dni można jeśc same kub dodawac do ciast.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    orzechy i miód co za super połączenie, a jeszcze ten spiryt, rewelka
  • 0
    original
    Opublikowano

    rybka

    uwielbiam orzechy wszelkiego rodzaju.a ten pomysł jest super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewa84

    pycha ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    rewelacja, uwielbiam cos takiego
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    cieeeekaweee i to bardzo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !