Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cytrynowe skórki w spirytusie do ciast

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

skórki z cytryny 500 gram
spirytus 500 gram
cukier 200 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Cytrynowe skórki w spirytusie do ciast

Skórki układamy w słoiku zasypujemy cukrem i zalewamy spirytusem , zakręcamy i odstawiamy na 2 miesiące.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

noculos 18.09.2010 14:37
dobry pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak