Sposób przygotowania

Drobno siekamy kapustę polewamy sosem przygotowanym z olejem i woda. dokładnie mieszamy i konsumujemy

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Jolanta43

    ja tą sałatkę robię jeszcze z sałatą albo kapustą biała też jest bardzo dobra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    nero

    do wiosny jeszcze trochę , ale spróbuje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    krzysztof40

    tak tak to może być niezłe
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    wiosna ach to ty
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    pychota
  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Warto dodać do tej surówki jakieś warzywka, bo samą kapustę pekińską raczej trudno nazwać wiosennym warzywem. Z pewnością marchewka i cebulką wzbogacą jej smak, no i kolorystycznie ożywią :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !