Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

50 dkg zielonej fasoli
0,1 litra śmietany
ocet
natka pietruszki
żółtko jajek 2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: fasolowa

Golonkę ugotować do miękkości. Z kości zdjąć mięso i pokroić w kostkę. W wywarze ugotować fasolę. Po zagotowaniu dodać mięso. Żółtka mieszać ze śmietaną i zaprawić tym zupę. Na wierzch zupy posypać drobno posiekaną pietruszkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak