Sposób przygotowania

Mąkę, drożdzę zagnieśc z pół szklanki ciepłej wody i 2 łyżkami oliwy. Odstawić do wyrośnięcia. Wyłożyć ciasto do formu. Posmarowac keczupem. Pieczarki podsmażyć. Papryke pokroić w paski a ogórka w plasterki. Ułożyć warzywa na cieście. Posypać oregano i startym serem. Piec ok 20 min w 200st.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    lubie taka kolorowa :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    napewno dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    polly66

    wygląda cudnie ale ogórka surowego to nigdy nie dodawałam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !