Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Karmazyn w papryce

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

karmazyn 2
papryka 2
pomidor 3
olej 3 łyzki
suszona szałwia 0,5 łyżeczki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Karmazyn w papryce

Rybę sprawić, natrzeć sola i pieprzem. Oczyszczona paprykę pokroić w paski, obrane pomidory na cząstki. Na patelni rozgrzać łyżke oleju, wrzucic papryk oraz pomidory z szalwia. Dusic kilka minut i zdjac z patelni. Na te sama patelnie wlac reszte oleju i usmazyc rybe. Uozyc je na polmisku. Wrzucic na patelnie warzywa. Gdy sie podgrzeja, oblozyc nimi rybe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak