Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wigilijny kompot z suszu

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier 6-8 łyżek
kilka gożdzików
cynamon
owoce 2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Wigilijny kompot z suszu

Owoce opłukać, zalać 6 szklankami przegotowanej wody, odstawić na kilka godzin. Gdy zmiękną, gotować wraz z goździkami oraz kawałkami cynamonu. Kompot doprawić cukrem (można dodać sok z cytryny). Podawać schłodzony.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mela25 02.01.2013 12:58
świetny kompot polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak