Sposób przygotowania

Białą kapustę poszatkować, korpus ugotować i obrać z mięsa. Do wysokiego garnka wrzucić wszystkie składniki i na małym ogniu gotować.
Im dłużej bigos się gotuje tym smaczniejszy. Gotuję go z dobre 4-5 dni po kilka godzin. od czasu do czasu przemieszając.
Smacznego.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też tak robię
  • 6
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    musze powiedziec mamie zeby taki zrobiła bo od paru dni za mna chodzi bigos :D
  • 5
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    super:)
  • 5
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ale by się zjadło;)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Jadłam kiedyś podobny w leśniczówce. Do dziś pamiętam ten smak.
  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    uwielbiam bigos,
  • 0
    original
    Opublikowano

    aredzimska

    ale mi się zachciało takiego bigosiku :)
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    uwielbiam bigos
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ten z grzybkami jest najlepszy.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ma-pl

    mój kochany bigosik
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    pycha
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    wygląda smakowicie i zgadzam się ,że im częściej odgrzewany jest bigos tym lepszy ma smak
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    przepyszny;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pycha;)
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    bardzo apetyczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    Witam i dziękuję za odwiedzenie mojego przepisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pyszności,uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !