Sposób przygotowania

Ja do przepisu użyłam: 1 galaretki niebieskiej, 1 galaretki żółtej i 2 galaretek czerwonych. Dodałąm również biszkopty na spód.

Rozpuścić galaretkę niebieską w 1 i 1/2 szklanki gorącej wody. Ostudzić i połączyć z 1 serkiem. Wlać do tortownicy i wstawić do lodówki. Podczas gdy masa tężeje, rozpuścić 1 czerwoną galaretkę w 1 i 1/2 szklanki wody, ostudzić i połączyć z 1 serkiem. Przelać na zastygniętą masę w formie. Wstawić do lodówki.Tak samo postępujemy z żółtą galaretką i trzecim serkiem. Gdy masa stężeje zalewazmy pozostałą, tężejącą galaretką Smacznego !

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Robiłem podobny z truskawkami
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Super wygląda
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    jaki kolorowy
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetny
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    pięknie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mnaim
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    same pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !